Laat uw sanitaire installaties plaatsen door deze vakman

Hebt u last van een lekkende kraan? Wenst u een klassiek toilet te vervangen door een hang-wc? Droomt u van een inloopdouche? Contacteer dan snel Klusjes Devlieghere voor het plaatsen van al uw sanitaire installaties in Brugge.

Plaatsen van douche en toilet

Voor het uitvoeren van al uw sanitaire werken kan u rekenen op de snelle service van deze klusdienst. Met zijn vijftien jaar ervaring weet klusjesman Tom Devlieghere als geen ander om snel, efficiënt en zeer kwalitatief werk te leveren. Uw sanitaire installaties worden tot in de puntjes verzorgd waardoor u binnen de kortste keren kan genieten van een lekker warm bad.

U kan bij Klusjes Devlieghere uit Brugge terecht voor:

  • Het installeren, vervangen en/of herstellen van kranen
  • Het installeren, vervangen en/of herstellen van douche en bad
  • Het installeren, vervangen en/of herstellen van toilet
  • Het installeren, vervangen en/of herstellen van andere sanitaire toestellen en accessoires voor in uw badkamer
  • Het leggen van buizen
  • Het gedetailleerd afwerken van uw sanitair

Zowel voor grotere werken als voor kleine klusjes staat deze vakman voor u klaar. Denk maar aan het verhelpen van een lekkende kraan. Door zijn snelle service is dit euvel binnen de kortste keren van de baan.

Ruime keuze in sanitaire toestellen

Klusjes Devlieghere werkt volgens de wensen van zijn klant, waardoor u telkens prima zicht hebt op de uit te voeren werken. Bovendien is deze firma niet gebonden aan één merk van sanitaire toestellen. Hierdoor bent u vrij in uw keuze van materiaal. Wenst u een specifiek bad of bent u weg van een bepaalde kraan, bespreek dit dan met deze vakman en zoek samen naar het gewenste exemplaar ongeacht merk of prijs.